MrBento" bereid dagelijks een betoverende Aziatische smaaksensatie, geïnspireerd door de nieuwste eettrends. Het is snel, heerlijk en vriendelijk voor je portemonnee - perfect voor tijdens het winkelen. Alles wordt zorgvuldig ingepakt en klaar om mee te nemen. Ons doel? Jou gemakkelijk en snel de lekkerste gerechten aanbieden, goed verpakt en klaar om mee te nemen . Wij onderscheiden ons door goede kwaliteit producten tegen lage prijzen aan te bieden met een verrassend assortiment.


MISSIE & VISIE

We zijn vastbesloten om te shinen met de meest verse ingrediënten en de hipste Aziatische smaakmakers van dit moment in onze winkels
Bij Mr Bento draait alles om snelle, topkwaliteit gerechten voor een zacht prijsje. Onze missie? Iedereen laten smullen van onze verse en overheerlijke Aziatische maaltijden!

VISIE

ASIAN FAST FOOD FOR THE BEST PRICE & QUALITY


ONS VERHAAL

In 2011, vol jonge energie, gedrevenheid en flink wat kennis, zijn we onze sushi bezorgservice gestart, die al snel heel Rotterdam en omgeving veroverde. Met arbeid en de droom om Mr.Bento te laten uitgroeien tot een heuse franchise, openden we in 2021 onze allereerste winkel. Met al onze passie voor de Aziatische keuken hebben we een unieke formule ontwikkeld. Tijdens de Corona-periode gingen onze deuren open en kon je jouw bestellingen vooraf plaatsen op onze website. Onze winkel kenmerkt zich door een prachtige bloesemboom, roze LED-verlichting, goed gevulde vitrines en een fraaie bamboe wand. Een echt juweeltje in het dorp Rhoon waar we trots op zijn en met succes willen we onze kennis en naam met jullie delen.

SLOGAN

De slogan ‘let the good times roll’ zal op sommige uitingen terugkomen om duidelijk te maken dat Mr.bento voor goede tijden staat

DOELSTELLINGEN

De werkwijze die wij als team de afgelopen jaren hebben ontwikkeld en verfijnd, delen wij graag met andere ambitieuze en gedreven ondernemers. Jij als ondernemer bent lokaal aanwezig, je hebt binding met jouw klanten, je hebt een passie voor de keuken Dit gecombineerd met een sterk franchiseconcept met een compleet assortiment, goede inkoopkanalen, een goed systeem en online vindbaarheid, is een mooie en stevige basis voor gezamenlijk succes. Voor nu en in de toekomst.